طرز تهیه گردو پلو ؛ غذای مقوی و مجلسی

به گزارش طفره، گردو پلو، یکی از انواع غذا های معروف و خوشمزه شهرکرد است. این پلوی متفاوت و خوش طعم با مواد اصلی برنج، گردو و گوشت چرخ کرده آماده و تهیه می شود. می توانید برای طبخ این غذا هم از گوشت قرمز و یا از گوشت سفید و مرغ نیز استفاده کنید.

طرز تهیه گردو پلو ؛ غذای مقوی و مجلسی

طرز طبخ گردو پلو بسیار راحت و آسان بوده و می توانید خیلی سریع این غذا را در منزل آماده و سرو کنید. طبخ این غذای مجلسی خوشمزه نیز برای مهمانی ها و دورهمی های خانوادگی نیز بسیار عالی خواهد بود.

مواد لازم

برنج: 4 پیمانه

گوشت چرخ کرده: 300 گرم

مغز گردو: 300 گرم

کره: 50 گرم

پیاز متوسط: 2 عدد

زعفران: به مقدار لازم

زرشک: به مقدار لازم

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا برنج را با 5 پیمانه آب خیس کنید.

یک پیاز را پوست کرده و رنده ریز کنید.

سپس آن را با گوشت چرخ کرده و ادویه ها مخلوط و ورز دهید.

مخلوط گوشت را 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

سپس از مخلوط گوشت در اندازه های گردو شکل درست کنید و در ماهی تابه با کمی روغن کوفته های گوشت را سرخ کنید.

گردو ها را در اندازه های مورد نظر خرد کنید و نیم ساعت در آب بگذارید تا نرم شود.

سپس یک پیاز را پوست کرده و نگینی خرد کنید.

در یک ماهی تابه پیاز را با کمی روغن تفت دهید.

سپس کره، گردو، زعفران و زرشک را نیز اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.

برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

در کف قابلمه کمی روغن ریخته و یک نان برای ته دیگ بگذارید.

سپس یک لایه برنج و بعد کمی از مخلوط گردو بریزید.

برنج و مواد گردو را تا تمام شدن مواد به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید.

سپس درب قابلمه را گذاشته و به مدت 45 دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا آماده شود.

در آخر نیز برنج و کوفته های گوشت را در دیس سرو کنید.

منبع: گردشبان
انتشار: 31 خرداد 1400 بروزرسانی: 31 خرداد 1400 گردآورنده: tafreh.ir شناسه مطلب: 14427

به "طرز تهیه گردو پلو ؛ غذای مقوی و مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه گردو پلو ؛ غذای مقوی و مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید