جوجه رو تو چی بخوابونیم؟???? 2 روش فوق العاده طعم دار کردن جوجه

به گزارش طفره، بدون شک از مهم ترین غذاهای گوشتی ما ایرانیان، انواع کباب است. جوجه کباب نیز یکی از معروف ترین انواع کباب است که همیشه در مجالس رسمی و تفریحات ما ایرانیان نقش به سزایی داشته است. این روزها کمتر کسی هست که روش درست کردن جوجه کباب روی ذغال یا داخل تابه یا فر را بلد نباشد. ولی دانستن اینکه برترین مواد خواباندن جوجه کباب و یا به عبارت دیگر مواد مرغ کبابی چیست و چگونه باید جوجه را مزه دار کرد، بسیار مهم است. روش های مختلفی برای طعم دار کردن جوجه کباب وجود دارد. در این مقاله ما دو مورد از برترین و سریع ترین روش های درست کردن و طعم دار کردن جوجه کباب را به شما آموزش می دهیم تا به راحتی یک جوجه کباب تازه و خوش عطر تهیه نموده و نوش جان کنید. با این مقاله همراه مجله اینترنتی خبرنگاران باشید.

جوجه رو تو چی بخوابونیم؟???? 2 روش فوق العاده طعم دار کردن جوجه

1. مزه دار کردن جوجه کباب با ماست

خواباندن مرغ در ماست، اولین روش است. ماست ترش یکی از طعم دهنده های سنتی است که تأثیر فوق العاده بر نرمی و خوش طعمی گوشت می گذارد.

مواد خواباندن جوجه کباب با ماست:

فیله مرغ خرد شده 200 گرم
پیاز 1 عدد میانه
آب لیمو یا لیمو تازه2 قاشق غذاخوری
روغن مایع2 قاشق غذاخوری
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری
ماست ترش2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به اندازه دلخواه

طرز خواباندن جوجه کباب در مواد با ماست:

در مرحله اول گوشت مرغ را به ابعاد مناسب برش بزنید و سعی کنید همه یکسان باشند تا در زمان کباب شدن یک نواخت کباب شده و سوخته یا نپخته نشوند.

این قسمت کاملاً سلیقه ای بوده و شما از هر قسمتی از مرغ می توانید بهره ببرید. اما به یاد داشته باشید هر چه قطعات مرغ کوچک تر باشد پخت آن سریع تر خواهد بود.

قطعاً شما هم با این مشکل روبه رو شده اید که زعفران مصرفی درون مواد، به پیازهای خرد شده یا سایر مخلفات جوجه کباب می چسبند! بخش مهمی از عطر و طعم زعفران که برای طعم دهی جوجه باید صرف گردد در این قسمت از دست می رود.

در اینجا یک نکته طلایی به شما یاد می دهیم تا از زعفران به برترین نحو در طعم دار کردن جوجه ها بهره ببرید.

استفاده از زعفران به برترین نحو در طعم دار کردن جوجه کباب

مرحله اول: تکه های مرغ را در ظرف مناسب ریخته و زعفران دم نموده را به آن اضافه می کنیم و به خوبی به هم می زنیم تا همه مرغ ها زعفرانی رنگ شوند.

در ظرف را می پوشانیم و حداقل پانزده دقیقه زمان می دهیم تا زعفران به خورد مرغ ها برود. قطعاً اگر زمان بیشتری در اختیار دارید و صبوری کنید، تأثیر بهتری در این مرحله خواهید دید.

این کار باعث می گردد تا زعفران علاوه بر خوش رنگ کردن گوشت ها بوی زهم مرغ را بگیرد و کاملاً به عمق بافت گوشت برود. این نکته مهمی است که در بیشتر دستور پخت ها اشاره ای به آن نمی گردد.

مرحله دوم: این مرحله کاملاً سلیقه ای است و می توانید آن را به دل خواه عوض یا حذف کنید.

فلفل سیاه یا قرمز به همراه پودر سیر یا پودر پیاز و اندازهی نمک را به تکه های جوجه کباب اضافه می کنیم و به هم می زنیم و ده دقیقه زمان می دهیم تا جذب گوشت گردد.

مرحله آخر: این مرحله وقت اضافه کردن ماست، پیاز خردشده و آب لیمو است.

همه مواد را با هم مخلوط می کنیم و حداقل چند ساعتی در یخچال استراحت می دهیم تا مواد به خوبی به مرغ های ما طعم دهند. (در استفاده از آب لیمو نکاتی که در دستور اول ذکر آن رفت، حتماً رعایت کنید تا موجب سفتی گوشت نگردد)

روش صحیح خرد کردن پیاز در مزه دار کردن جوجه کباب با ماست

شاید شما هم دیده باشید که در بسیاری از دستورات پیاز را رنده می نمایند. اما این کار صحیح نیست و تکه های پیاز به مرغ می چسبد و در زمان کباب شدن، سریع تر از گوشت نسبت به حرارت واکنش نشان می دهند و می سوزند.

این کار باعث می گردد تا ظاهر جوجه کباب ها نامناسب گردد و پیازها بسوزند در صورتی که ممکن است مغز جوجه ها خام و نپخته بماند.

برترین روش خرد کردن پیاز به صورت خلال کردن است.

تحت این شرایط در زمان کباب کردن جوجه ها ابتدا می توانید تکه های پیاز را از مرغ جدا نموده و سپس جوجه ها رو کباب کنید.

به همین راحتی جوجه کباب های ما آماده سیخ زدن و کباب شدن هستند.

با رعایت همین چند نکته طلایی قطعاً جوجه کباب های با طعم بسیار لذیذ و خوشمزه خواهید داشت.

طعم دار کردن جوجه کباب با زعفران

مواد مورد احتیاج خواباندن جوجه کباب زعفرانی

مرغ خردشده400 گرم
لیمو تازه (یا آبلیمو)2 عدد
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه اندازه دل خواه
پیاز 1 عدد میانه
روغن زیتون2 قاشق غذاخوری
چوب جوجه چینیبه اندازه لازم

نکته: این مقادیر از مواد برای چهار نفر مناسب است.

طرز خواباندن جوجه کباب زعفرانی در مواد:

توی اولین گام بعد از شستن مرغ ها با آب سرد، به سراغ طعم دار کردن مرغ ها می رویم.

آب لیمو، زعفران، فلفل، روغن زیتون را به گوشت ها اضافه می کنیم و خوب به هم می زنیم.

انواع و اقسام دستورات برای مواد طعم دهنده جوجه کباب، وجود دارد که قطعا با ذائقه شما نیز رابطه مستقیم دارند. اما طعمی که غذای امروز ما دارد واقعا بی نظیر است.

بسیاری از آشپزها توصیه می نمایند آبلیمو و نمک را ابتدا به گوشت نزنید چون گوشت سفت می گردد.

برای برطرف این مشکل توصیه می کنیم اولا گوشت تازه بخرید، چون گوشت های یخ زده یا گوشت هایی که مدت زیادی در سردخانه بود ه اند، کیفیت گوشت تازه را ندارند و شما هر چقدر هم از افزودنی های تازه بهره ببرید باز هم طعم ایده آل که مدنظر شماست به دست نمی آید.

اما جدای از این قضیه تجربه ما در پخت انواع کباب نشان می دهد شما از همان ابتدا اندازهی روغن (ترجیحا روغن زیتون) با مواد ترکیب کنید تا از نفوذ زیاد آب لیمو در بافت جوجه و سفت شدن آن جلوگیری کند. پس حتما هنگام ترکیب مرغ با مواد از روغن خواراکی بهره ببرید. با این روش جوجه ها در برترین فرم ممکن طعم دار می شوند.

نکته: نمک رو در مرحله اول روی مواد طعم دهنده گوشت نریزید. نمک هم موجب سفت شدن گوشت می شه. همان طور که در ادامه خواهیم گفت نمک رو در آخرین مرحله قبل از کباب شدن گوشت ها روی اون ها می پاشیم.

پیازمون رو به صورت نگینی خرد می کنیم و به گوشت هامون اضافه می کنیم این کار باعث می شه که بوی زهم مرغ گرفته بشه.

بعلاوه برای این کار از چند تکه فلفل دلمه سبز هم می تونید یاری بگیرید . فلفل دلمه یک آنتی بیوتیک بسیار موثر در پخت و کباب کردن انواع گوشت هاست.

ما توی دستور امروزمون سیب زمینی کبابی رو هم اضافه کردیم. کافیه سیب زمینی ها رو به ابعاد دلخواه برش بزنیم و به میکس موادمون اضافه اش کنیم (البته شما اگر تمایل ندارید می تونید این مرحله رو هم حذف کنید).

گوشت مرغ به خاطر بافت نرم و لطیفی که داره سریعا طعم دار شده و تغییر رنگ می دهد. تشخیص این تغییر رنگ بسیار راحته.

برای طعم دار شدن مرغ ها حداقل از بیست دقیقه تا یک ساعت توی یه ظرف در دار زمان بدید.

بعد از طعم دار شدن مرغ ها اون هارو یکی یکی به سیخ زده، می تونید مابین تکه های جوجه ها از هر سبزیجات دیگه ای که دوست دارید بهره ببرید و توی سینی فر بچینید.

اگر شما هم مثل ما عاشق میکس طعم سیب زمینی و مرغ هستید سیب زمینی هاتون رو هم کنار سیخ مرغ ها یا جاهای خالی توی سینی بچینید. توی این مرحله با یاری نمک پاش روی هر دو سطح سیخ هامون نمک می پاشیم.

مجددا یادآور می شویم یکی از نکته های پخت امروزمون اینه که موقع طعم دار کردن مرغ ها نمک رو به جوجه هامون اضافه نکنیم، این کار باعث سفت شدن بافت مرغ می شه و زمان کباب شدن رو بیشتر می کنه.

نکته: جوجه کباب می تونه ابعاد مختلفی داشته باشه یا از قسمت های مختلف مرغ باشه که اونم کاملا به سلیقه شما بستگی داره، فقط در نظر داشته باشید که بافت کتف یا بال نازک تر از بقیه قسمت های مرغ هست که زمان کمتری برای کباب شدن احتیاج دارد.

توی بازه زمانی که مرغ های ما طعم دار و بعد کباب می شن، می تونید آغاز یه پخت برنج مورد احتیاج برای این وعده غذایی کنید. تا مرغ ها کباب شدن برنج نیز آماده باشه و با هم بشه سروشون کرد.

دوستای عزیز امید داریم که دستور امروز برای شما مفید باشه، تا دستورات سریع الپخت بعدی و ترفندهای طلایی شما رو به خدا می سپاریم. برای تماشا دستورات آشپزی متنوع همراه شما هستیم.

منبع: (www.foodiecrush.com)

منبع: اُکالا
انتشار: 7 دی 1400 بروزرسانی: 7 دی 1400 گردآورنده: tafreh.ir شناسه مطلب: 17221

به "جوجه رو تو چی بخوابونیم؟???? 2 روش فوق العاده طعم دار کردن جوجه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "جوجه رو تو چی بخوابونیم؟???? 2 روش فوق العاده طعم دار کردن جوجه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید