طرز تهیه کاپ کیک پیتزا به 2 روش

به گزارش طفره، خبرنگاران | سرویس آشپزی - کاپ کیک نوعی فینگر فود با تنوع بالاست که به عنوان دسر و به عنوان پیش غذا سرو می گردد. کاپ کیک شکلاتی و کاپ کیک سیب دو نوع کیک تک نفره خوشمزه هستند که اغلب به عنوان دسر خورده می شوند، در حالیکه کاپ کیک پیتزا نوعی پیتزای مناسب برای جشن ها و مهمانی هاست که اغلب به عنوان پیش غذا سرو می گردد. کاپ کیک پیتزا تنوع بالایی دارد و انواع مواد غذایی در تهیه آن استفاده می گردد. خمیر این غذا نیز به روش های مختلفی درست می گردد، گاهی خمیر را با مواد درونی پیتزا مخلوط می نمایند و در قالب مافین یا کپسول های کاغذی می پزند؛ گاهی خمیر را در قالب پهن نموده و روی آن را با چند لایه سوسیس، کالباس، گوشت و سبزیجات پخته پر می نمایند و سپس در فر می پزند. در این مقاله قصد داریم طرز تهیه 2 نوع کاپ کیک پیتزا را با هم مرور کنیم.

طرز تهیه کاپ کیک پیتزا به 2 روش

1. طرز تهیه کاپ کیک پیتزا با فیلینگ دلخواه

مواد لازم
آرد چند منظوره2.5 فنجان
نمک1.5 قاشق چایخوری
روغن5 قاشق غذاخوری
شکر1.5 قاشق چایخوری
بکینگ پودر2 پینچ
مایه خمیر1.5 قاشق چایخوری
شیر گرمبه میزان لازم
سس گوجه فرنگیبه میزان لازم
مواد درونی (فیلینگ)به میزان لازم
پنیر پیتزا1 فنجان

دستور تهیه:

  1. ابتدا همه مواد خشک را مخلوط نموده و روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر گرم را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل گردد و به دست نچسبد.
  2. حداقل 8 دقیقه خمیر را ورز دهید، سپس آن را گرد کنید و روی آن کمی روغن بمالید. روی خمیر را با یک پارچه تمیز بپوشانید و در جای نسبتا گرمی قرار دهید تا خمیر ور آید و حجم آن دو برابر گردد. بسته به دمای هوا، حدود 30 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد تا خمیر ور آید.
  3. پس از اینکه خمیر ور آمد آن را به 12 تکه مساوی تقسیم کنید. هر تکه خمیر را گرد نموده و سپس با وردنه پهن کنید تا ضخامت آن حدود نیم سانتی متر گردد.
  4. قالب مافین را با مقداری روغن چرب کنید و خمیر ها را در قالب قرار دهید به گونه ای که کف قالب و دیواره های آن را بپوشاند.
  5. مقداری سس گوجه فرنگی روی خمیر بمالید، سپس مواد درونی (فیلینگ) را روی آن بریزید.
  6. مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی مواد درونی بپاشید و نهایتا کمی سس کچاپ روی پنیر پیتزا بریزید.
  7. 20 دقیقه فرصت دهید تا کاپ کیک ها استراحت نمایند و فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. سپس کاپ کیک ها را در فر قرار داده و 15 دقیقه صبر کنید تا پنیر روی آن ها ذوب شده و خمیر کاپ کیک ها پخته گردد.
  8. کاپ کیک ها را از فر خارج نموده و روی توری قرار دهید تا کمی خنک شوند و سپس میل کنید.
  9. این کاپ کیک های خوشمزه را می توانید تا 2 هفته در فریزر نگهداری کنید.

2. طرز تهیه کاپ کیک پیتزا با فیلینگ مخصوص

مواد لازم برای تهیه خمیر کاپ کیک پیتزا
آرد1 فنجان
شیر خشک1/4 فنجان
بکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
نمک1/2 قاشق چایخوری
شکر1/2 قاشق چایخوری
روغن1/4 فنجان
ماست1/2 فنجان
تخم مرغ4 عدد
آب1/2 فنجان
ارگانو1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای فیلینگ کاپ کیک پیتزا
سوسیس خرد شده1 فنجان
زیتون بدون هسته خرد شده1/2 فنجان
فلفل دلمه ای ریز خرد شده1/4 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده1/4 فنجان
پنیر پیتزای رنده شده1 فنجان

دستور تهیه:

  1. فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید، سپس ماست، شکر، نمک، روغن، شیر خشک، آب و ارگانو را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
  3. آرد و بکینگ پودر را مخلوط نموده، کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یکنواختی حاصل گردد.
  4. قالب های کاپ کیک را با روغن یا کره چرب نموده و کمی آرد بپاشید، سپس تا 3/4 حجم هر قالب را با خمیر پر کنید.
  5. به ترتیب یک لایه سوسیس، زیتون، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای روی خمیر بریزید و در آخر مقداری پنیر پیتزای رنده شده روی مواد بپاشید.
  6. قالب را در فری که از قبل گرم نموده اید قرار داده و 20-15 دقیقه فرصت دهید تا کاپ کیک ها بپزند.

چند نکته در طرز تهیه کاپ کیک پیتزا

  • پنیر پیتزای کمی روی کاپ کیک بریزید تا آب لایه های زیری تبخیر گردد و کاپ کیک ها خمیری و خیس نشوند.
  • به جای سوسیس می توانید از سس گوشت یا مرغ بهره ببرید و سبزیجات دیگری مانند قارچ و ذرت پخته روی کاپ کیک پیتزا قرار دهید.
  • پس از 15 دقیقه، کاپ کیک ها را چک کنید و پس از اینکه از پختن خمیر آن مطمئن شدید، فر را خاموش کنید.
منبع: setare.com
انتشار: 21 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 21 اردیبهشت 1400 گردآورنده: tafreh.ir شناسه مطلب: 13943

به "طرز تهیه کاپ کیک پیتزا به 2 روش" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کاپ کیک پیتزا به 2 روش"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید