طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار رستورانی با و بدون رب
به گزارش طفره، دیگر نیازی به رفتن به رستوران نیست! با این دستور پخت، مرغ زعفرانی را به سادگی در خانه خودتان بپزید و از عطر و طعم بی نظیر آن لذت ببرید. این غذای مجلسی، زینت بخش سفره های شما خواهد بود. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه خورشت مرغ و سیب زمینی را مرور نموده بودیم و در ادامه طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار رستورانی را با رب و بدون رب آنالیز خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه مرغ زعفرانی آبدار
- مرغ 4-5 تکه
- پیاز 2-3 عدد
- فلفل دلمه ای کوچک 1 عدد
- هویج 1 عدد
- زعفران دم نموده 1 فنجان
- کره به اندازه لازم
طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار
آماده کردن زعفران
مرحله از طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار این است که زعفران مورد احتیاج آن را آماده کنید. برای این کار زعفران را در ظرف کوچکی بریزید و رویش آب جوش بریزید و اجازه دهید اصطلاحا زعفران دم بکشد و رنگش آزاد گردد.
اکنون و در این مرحله در یک ماهیتابه مناسب کمی کره بریزید و بعد مرغ ها را کف آن بچینید و اجازه دهید مرغ ها با حرارت آرام و در حالی که در ماهیتابه را بسته اید تفت داده شوند.
اضافه کردن هویج و پیاز
در این مرحله در ماهیتابه را باز کنید و پیاز خرد شده و هویج را روی مرغ ها بریزید و هم بزنید و مجدد در قابلمه را بگذارید تا مرغ ها و باقی مواد بپزند.
وقتی مرغ پخت زمان آن است که ادویه ها و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند در نهایت هم زعفران دم کشیده را اضافه کنید و اجازه دهید مجدد مرغ شما بپزد. بعد از یک ربع مرغ زعفرانی شما آماده است، می توانید آن را همراه پلوی ساده سرو کنید. نوش جان!
نکته: این مرغ خوشمزه را می توانید همراه زرشک پلو یا باقالی پلو و یا حتی شوید پلو سرو کنید و لذت ببرید.
نکات تکمیلی برای تهیه مرغ زعفرانی آبدار
همان طور که دیدید و خواندید پخت مرغ زعفرانی کار آسانی است و کافی است نکات آن را رعایت کنید بنابراین در ادامه نکات و فوت وفن های لازم برای تهیه برترین مرغ زعفرانی آبدار را مرور می کنیم.
طرز تهیه مرغ زعفرانی آبدار با رب
برای تهیه مرغ زعفرانی با رب کافی است در مرحله قبل از اضافه کردن زعفران ابتدا رب را در اندازهی کره یا روغن تفت دهید تا رنگش باز گردد و بعد آن را با قابلمه مرغ در حال پخت اضافه کنید و اجازه دهید به خورد مرغ برود و در نهایت هم زعفران را اضافه کنید و بگذارید مرغ شما آماده گردد.
اضافه کردن آب برای پخت بهتر مرغ
اگر مرغ شما سفت است، می توانید در حین پخت به آن کمی آب اضافه کنید تا مرغتان بهتر بپزد و نرم تر گردد.
اضافه کردن آبلیمو به مرغ
برای این که مرغ شما طعم ترش و ملس داشته باشد، می توانید در انتهای پخت به آن اندازهی آبلیمو یا آب نارنج اضافه کنید.
نکاتی برای آبدار شدن مرغ زعفرانی
برای تهیه مرغ آبدار احتیاج است نکات زیر را رعایت کنید تا حاصل کارتان مرغ زعفرانی خوشمزه و آبدار باشد.
- مرغ را زیاد تفت ندهید.
- در حین پخت به مرغ آب اضافه کنید.
- حرارت را کم نگه دارید و به مرغ زمان بدهید تا به آرامی پخته گردد.
مرینیت کردن مرغ
اگر زمان کافی دارید بهتر است مرغ را قبل از پخت حتما مرینیت یا مزه دار کنید تا طعم آن بهتر باشد و بوی زهم آن بهتر و راحت تر از بین برود. اما رعایت نکات زیر را برای مزه دار کردن مرغ را نباید فراموش کنید:
- برای اینکه مرغ شما طعم و عطر بهتری داشته باشد، می توانید قبل از پخت آن را مرینیت کنید.
- برای مرینیت کردن مرغ، می توانید از مخلوطی از زعفران دم نموده، آبلیمو، ماست، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه بهره ببرید.
- مرغ را به مدت حداقل 30 دقیقه در مخلوط مرینیت قرار دهید تا طعم مواد به خورد مرغ برود.