طرز تهیه خورش قلیه مرغ

به گزارش طفره، برای پخت قلیه می توانید از مرغ و ماهی و میگو استفاده نمایید که انتخاب هر یک از این روش ها برای پخت قلیه به ذائقه شما بستگی دارد همچنین قلیه ماهی، قلیه میگو و قلیه گیلانی هر یک دارای طعمی بی نظیر هستند و جزء سالم ترین غذاهای ایرانی به شما می فرایند.

طرز تهیه خورش قلیه مرغ

به گزارش خبرنگاران به نقل ازویستا

مواد لازم

  • گشنیز 750 گرم
  • شنبلیله 250 گرم
  • پیاز متوسط 1 عدد
  • سیر 5 حبه
  • آب مرغ 1 و 1/3 لیوان
  • تمرهندی 150 گرم
  • فیله مرغ مزه دار شده 500 گرم
  • روغن 1 پیمانه
  • نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم

خورش قلیه مرغ

طرز تهیه: سبزی قلیه یا همان گشنیز و شنبلیله را ساطوری و ریز کنید، سپس در یک قابلمه متوسط آنها را با مقداری روغن سرخ کنید.(تقریبا نصف میزانی که سبزیهای قورمه سبزی را سرخ می کنید.)

در تابه کوچک جداگانه پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت دهید تا به رنگ عسلی درآید. 5 حبه سیر را نیز خرد کرده و به پیاز اضافه کنید. این مخلوط را به سبزی ها اضافه کنید.

تمر هندی را با مقداری آب جوش حل و صاف کنید. تمر صاف شده را به همراه آب مرغ و مقداری و نمک و فلفل و دارچین به مخلوط سبزی ها اضافه کنید. به میزان نیم لیتر آب اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید. زمانی که مواد پخت و خورش جا افتاد، حرارت را کم کنید.

فیله های مرغ را از قبل با کمی نمک، فلفل، زعفران، پیاز و آبلیمو استراحت دهید و مزه دار کنید. اگر دوست داشتید می توانید فیله ها را مکبی خرد کنید. حال فیله ها را با مقداری روغن تفت دهید. آب فیله ها که کشیده شد ، آنها را به محتویات درون قابلمه اضافه کنید. 15 تا 20 مواد قلیه را روی حرارت ملایم قرار دهید.

بعد از این مدت خورش را در ظرف مورد علاقه تان بکشید و همراه با برنج سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 5 بهمن 1399 بروزرسانی: 5 بهمن 1399 گردآورنده: tafreh.ir شناسه مطلب: 12222

به "طرز تهیه خورش قلیه مرغ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خورش قلیه مرغ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید