طرز تهیه بامیه سوخاری با سس مخصوص در 7 مرحله آسان
به گزارش طفره، بامیه سوخاری برای دورچین غذا یک گزینه مناسب است. درواقع سوخاری کردن بامیه یکی از گزینه های متفاوت طبخ بامیه است. بامیه سوخاری در دسته فست فودهای بدون گوشت قرار می گیرند که روش پخت آسانی دارد و به سادگی طبخ می گردد. در این مقاله از در مجله خبرنگاران به طرز تهیه بامیه سوخاری با سس مخصوص می پردازیم و نکات مهم طرز تهیه آن و فوت و فن های سوخاری کردن را به شما می گوییم.
مواد لازم برای تهیه بامیه سوخاری ترد و خوشمزه
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
بامیه | 400 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سوخاری | 2 لیوان فرانسوی دسته دار |
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
پودر سیر و فلفل قرمز | به میزان لازم |
روغن مایع سرخ کردنی | به میزان کافی |
مواد اولیه برای سس مخصوص بامیه سوخاری
مواد اولیه | میزان مورد احتیاج |
ماست | 1 لیوان فرانسوی دسته دار |
سیر | 1 حبه |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
شوید تازه یا شوید خشک | 2 قاشق غذاخوری شوید تازه (یا 1 قاشق مرباخوری خشک) |
مدت زمان آماده سازی مواد اولیه: 10 دقیقه
مدت زمان تهیه بامیه سوخاری: 20 دقیقه
مراحل طرز تهیه بامیه سوخاری مخصوص رستورانی
بامیه سوخاری یک پیش غذای رستورانی است که به سادگی می توانید در منزل تهیه کنید و در مهمانی های و مجالس آن را سرو کنید. ضمن آنکه این مدل از طبخ بامیه به مذاق بچه ها و کسانی که طعم بامیه را دوست ندارند هم خوش می آید. برای تهیه بامیه سوخاری در منزل قدم به قدم مطابق دستور تهیه زیر پیش بروید.
مرحله اول: بامیه ها را آماده کنید
بامیه ها را پاک کنید. برای این کار قسمت انتهایی آن را جدا کنید. سپس بامیه ها را چند بار بشویید و آبکشی کنید. بعد از شستشوی نهایی چند دقیقه ای آنها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافه شان کاملا خارج گردد.
مرحله دوم: تخم مرغ ها را بشکنید و هم بزنید
2 عدد تخم مرغ را در ظرفی مناسب بشکنید. تخم مرغ ها را با همزن و یا چنگال مرتبا بهم بزنید تا یکدست شوند و از حالت لختگی خارج شوند.
شما می توانید تخم مرغ را به صورت و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله سوم: آرد سوخاری را آماده کنید
در این مرحله از طرز تهیه بامیه سوخاری، آرد سوخاری را در یک ظرف بزرگ بریزید و نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر را به آن اضافه کنید. آرد سوخاری را با این ادویه ها ترکیب کنید.
شما می توانید انواع ادویه شامل نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و پودر سیر و بعلاوه آرد سوخاری را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله چهارم: روغن را داغ کنید
در یک ماهیتابه گرد و عمیق و یا در یک قابلمه میزان مورد احتیاج از روغن را بریزید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا کاملا داغ گردد. میزان روغن باید نسبتا زیاد باشد به طوری که بامیه ها در آن شناور بمانند.
شما می توانید روغن سرخ کردنی را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
مرحله پنجم: بامیه ها را برای سرخ کردن آماده کنید
در فاصله داغ شدن روغن بامیه ها را یکی یکی ابتدا در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید. این کار را دو بار انجام دهید تا مطمئن شوید آرد سوخاری بیشتری به تخم مرغ چسبیده است.
مرحله ششم: بامیه ها را سرخ کنید
بعد از آنکه تمام بامیه ها را به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته کردید باید آنها را سرخ کنید. در این مرحله از طرز تهیه بامیه سوخاری باید اطمینان حاصل کنید که روغن کاملا داغ شده باشد. بعد از حصول اطمینان از داغ شدن روغن بامیه ها را در روغن گذاشته و فرصت دهید تا کاملا سرخ شوند.
مرحله نهایی: بامیه سوخاری را سرو کنید
در نهایت زمانی که بامیه ها در روغن طلایی شدند باید آنها را از روغن خارج کنید. بامیه های سوخاری را روی توری قرار دهید یا یک دستمال حوله ای در بشقاب بگذارید و بامیه های سوخاری را روی آن بچینید. به این ترتیب بامیه سوخاری را به تنهایی و یا به عنوان دورچین غذاهای دیگر سرو کنید.
طرز تهیه سس مخصوص بامیه سوخاری
بامیه ای که به شکل سوخاری طبخ گردد علاوه بر حفظ خواصش، برای بیشتر ذائقه ها خوشایند خواهد بود. شما می توانید با تهیه یک سس مخصوص در خانه، طعم لذیذ بامیه سوخاری را خوشمزه تر می نماید. برای تهیه این سس آسان و لذیذ کافی است سیر را له کنید یا رنده ریز کنید تا به صورت پوره درآید. سپس سیر و ماست را در یک ظرف مناسب ترکیب کنید.
نمک و شوید خشک یا شوید تازه را نیز به ترکیب سیر و ماست اضافه کنید. ترکیب به دست آمده را به خوبی مخلوط کنید تا عطر و طعم مزه ها به خورد هم بروند. سس مخصوص شما آماده است. این سس را در کنار بامیه سوخاری سرو کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
شما می توانید ماست و شوید خشک را به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های تهیه کنید.
نکات مهم در طرز تهیه بامیه سوخاری ترد و رستورانی
- در تهیه بامیه سوخاری بنا بر ذائقه می توانید فلفل قرمز و پودر سیر را به ترکیب ادویه های مورد احتیاج در طبخ این غذا بیفرائید ولی اگر طعم تندی یا طعم سیر را دوست ندارید آن ها را حذف کنید.
- به جای تهیه سس مخصوص خانگی می توانید بامیه سوخاری را با سس کچاپ، فرانسوی، سس خردل و سس رنچ نیز سرو کنید. برای خرید انواع سس مانند کچاپ، فرانسوی، خردل و ررنچ به صورت حضوری و اینترنتی از فروشگاه های اقدام نمایید.
- اگر مقدار روغن به میزان نباشد و بامیه ها در آن غوطه ور نباشند، بامیه های سوخاری یکدست سرخ نمی شوند و بافت آن سفت و نپخته خواهد ماند.
- علاوه بر افزودن ادویه به آرد سوخاری، می تواند انواع ادویه مانند پودر زنجیبل، پودر سیر و … را بنا بر ذائقه خود به بامیه اضافه کنید و سپس آن را به تخم مرغ و آرد سوخاری آغشته کنید.
- هنگام جدا کردن نوک انتهای بامیه، آن را خیلی کوتاه نکنید چون ممکن است در هنگام پخت محتویات درون بامیه خارج گردد و به بافت بامیه آسیب برسد.
- در طرز تهیه بامیه سوخاری ترجیحا از از بامیه های درشت بهره ببرید، اگرچه بامیه های ریز بافت منسجم تری دارند و زودتر می پزند اما مناسب سوخاری کردن نیستند.
- در طبخ انواع غذاها با بامیه مانند بامیه سوخاری کیفیت بامیه مورد استفاده بسیار مهم است. از بامیه تازه با بافت منسجم و بدون زدگی بهره ببرید.
فوت و فن های خوشمزه شدن بامیه سوخاری ترد و رستورانی
چرا در تهیه بامیه سوخاری، بامیه ها خوب پخته نمی شوند؟
اگر بامیه ها خیلی درشت باشند هنگام سرخ کردن بامیه داخل آنها خوب نمی پزد. اگر فکر می کنید بامیه های شما خیلی درشتند و ممکن است هنگام طبخ نپزند، می توانید ابتدا آنها را کمی آبپز کنید.
با چه ترفندی بامیه سوخاری بیشتر پف می نمایند؟
برای آنکه بامیه سوخاری پف کند کافی است به آرد سوخاری یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر اضافه کنید.
چرا بافت بامیه سوخاری خمیری و نرم می گردد؟
به علت آنکه از روغن مناسب استفاده نمی گردد. برای آنکه بافت بامیه کریسپی و ترد گردد باید حتما آن را با روغن مایع سرخ کردنی سرخ کرد.
محصولات مرتبط
پودرنارگیل 40 گرمی
19,300 تومان 19,500 تومان 1% تخفیف
زردچوبه 75 گرمی
54,700 تومان 55,000 تومان 1% تخفیف
پودر سیر خشک 150 گرمی فامیلا
60,100 تومان 60,900 تومان 1% تخفیف
زرد چوبه 75 گرمی گلستان
29,500 تومان 29,900 تومان 1% تخفیف
پودر فلفل سیاه پت 80 گرمی فامیلا
61,100 تومان 61,900 تومان 1% تخفیف
فلفل پاپریکا پت 80 گرمی گلستان
58,300 تومان 58,900 تومان 1% تخفیف
شوید خشک شده اعلاء 100 گرمی لاریج سار
44,500 تومان 45,000 تومان 1% تخفیف
نعناع خشک شده اعلاء لاریج سار
44,500 تومان 45,000 تومان 1% تخفیف
آرد سوخاری 300 گرم ترخینه
39,900 تومان 43,800 تومان 9% تخفیف
آرد ذرت 300 گرمی پنگوئن
24,500 تومان 26,000 تومان 6% تخفیف
آرد سوخاری حاوی ادویه 200 گرمی مارتین رشد
39,500 تومان 40,000 تومان 1% تخفیف
ماست سطلی 1300 گرمی پگاه
56,900 تومان 65,000 تومان 12% تخفیف
تخم مرغ 9عددی E سلنیوم طلقی پارسیرنگ
53,400 تومان
تخم مرغ 15 عددی شقایق سرخه سار
68,700 تومان
منبع: افق کوروش