رولت اسفناج؛ رولتی لذیذ و خاص

به گزارش طفره، اسفناج جزو معدود سبزی هایی است که دارای دنیایی از فواید و خواص فوق العاده برای سلامتی بدن می باشد.

رولت اسفناج؛ رولتی لذیذ و خاص

رولت اسفناج یک نوع پیش غذای لذیذ و خاص است که با شکل متفاوت خود، معمولاً وسوسه امتحان کردن را برای همه افراد ایجاد خواهد نمود. در واقع رولت اسفناج، رولت گوشت و سایر رولت های خاص با انواع مواد غذایی جزو عالی ترین و لذیذترین غذاها قرار می گیرند که البته خواص بسیاری نیز برای سلامتی بدن خواهند داشت در ادامه با خبرنگاران طرز تهیه رولت اسفناج را مطالعه کنید.

مواد لازم

  • اسفناج : 1 کیلوگرم
  • سبزی شنبلیله خشک شده : نصف قاشق چای خوری
  • تخم مرغ : 4 عدد
  • پنیر لبنه : 200 گرم
  • قارچ : نصف پیمانه
  • فلفل دلمه ای : نصف پیمانه
  • روغن مایع : به میزان لازم
  • کنسرو نخودفرنگی : نصف پیمانه
  • کنسرو ذرت : نصف پیمانه
  • نمک : به مقدار دلخواه
  • فلفل سیاه : به مقدار دلخواه

طرز تهیه رولت اسفناج

  • ابتدا اسفناج ها را بخارپز نموده و سپس در یک صافی بگذارید تا آب اضافی آن گرفته گردد.
  • سپس اسفناج ها را ساطوری خرد کنید و در یک ظرف بریزید.
  • تخم مرغ ها، شنبلیه، نمک و فلفل سیاه را اضافه و مواد را خوب مخلوط کنید.
  • در یک قالب نسوز کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذارید و سپس مواد کوکو را درون آن بریزید و مایع را در ظرف صاف کنید.
  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید و سپس قالب مواد را درون فر بگذارید.
  • بعد از گذشت 30 دقیقه کوکو شما آماده است ،قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کمی سرد گردد.
  • سپس کوکو را برش دهید ولی در ابعاد عظیم.(توجه داشته باشید که کوکو باید نازک باشد).
  • در یک ظرف دیگر فلفل دلمه ای خردشده، نخود فرنگی، پنیر، ذرت، قارچ ها و کمی نمک و فلفل افزوده و کاملا مخلوط کنید.
  • این مواد را در سطح کوکو پخش کنید.
  • سپس کوکو را رول کنید و در یک سلفون قرار دهید و یک روز در یخچال بگذارید تا کاملا آماده گردد.
  • بعد از گذشت مدت زمان بیان شده رولت اسفناج را از سلفون خارج نموده و در دیس قرار دهید.
  • می توانید پس از تهیه رول کوکو آن را به قطعات منظم برش دهید و سرو کنید.

پیشنهاد مطالعه : برای آشنایی با طرز تهیه انواع غذاهای فست فودی اشترودل؛ میان وعده لذیذ اتریشی را مطالعه کنید.

منبع: پیام دلتا
انتشار: 8 آذر 1399 بروزرسانی: 8 آذر 1399 گردآورنده: tafreh.ir شناسه مطلب: 11242

به "رولت اسفناج؛ رولتی لذیذ و خاص" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رولت اسفناج؛ رولتی لذیذ و خاص"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید