تور مکزیک: در مکزیک چه چیزهایی نظر گردشگران را جلب می نماید؟
به گزارش طفره، سفر به مکزیک، یکی از جالب ترین و در عین حال هیجان انگیزترین رویایی است که هر توریست یا علاقه مند به مسافرت، آن را در فکر خود می پروراند. برای آشنایی بیشتر، با خبرنگاران همراه باشید.
اگر علاقمند به سفر با بهترین تور مکزیک هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم تور مکزیک از مکزیکوسیتی و کانکون دیدن کنید و بهترین تجربه سفر را داشته باشید.
علاقه انسان ها به گردش، لذت بردن از مکان های دیدنی و امتحان کردن غذاهای بومی منطقه ها مختلف دنیا، از مهم ترین عادات خوب و در عین حال بسیار مهم روحی و فطری بشر به شمار می آید. در این میان اولین نکته برای آماده شدن و رفتن به یک گردش یا مسافرت عالی، شناخت نسبی منطقه مورد نظر خواهد بود.
این مسئله، زمانی از اهمیت دوچندانی برخوردار خواهد شد که دنیاگرد، منطقه ای در خارج از کشور محل سکونت خود را، به عنوان مقصد مسافرت انتخاب می نماید. در غیر اینصورت، فرد قطعا دچار سردرگمی در یافتن محلی مناسب برای اقامت چند روزه، مصرف مواد غذایی یا غذاهای محلی، انتخاب پوشاک مناسب و بسیاری دیگر از مسائل مربوط به حضور در آن منطقه خواهد شد.
در چنین شرایطی، به ویژه اگر برای نخستین بار، راهی رفتن به مقصد انتخابی خود باشد، احتیاج به اطلاعاتی کلی در خصوص فرهنگ اجتماعی، رژیم غذایی، مکان ها و جاذبه های دنیاگردی و ... بسیار مهم و ضروری جلوه می نماید. مکزیک نیز به عنوان کشوری قرار گرفته در آمریکای لاتین، از این قاعده مستثنی نبوده و برای سفر به آن، به دانستن نکات و داشتن اطلاعاتی مناسب، لازم است. این کشور، از منطقه های است که سالانه پذیرای جمع زیادی از دنیاگردان خارجی از سراسر دنیا است. کشوری کوهستانی و مرتفع که تنها بخشی از آن مسطح بوده و در شبه جزیره یوکاتان واقع شده است. فرهنگ مردم مکزیک، نشات گرفته از گذشتگان و آمیخته با فرهنگ های متفاوتی است که قبل از ورود مهاجران اسپانیایی و نفوذ فرهنگ آن ها در بین مردم این ناحیه است.
مقاله مرتبط:
جشن ها و آئین های مختلفی در ایام مختلف سال، به وسیله ساکنین این منطقه زیبا و شگفت انگیز برگزار می گردد که در پشت هر کدام، افسانه یا رویدادی جالب و شنیدنی نهفته است. غذاها و خوراکی های متنوع این کشور، مملو از طعم دهنده های بسیار قوی و مطبوع است که می توان به تنوع بی نظیری از انواع ادویه، ترشی، دسر، نوشیدنی، سالاد و شیرینی های لذیذ و معطر اشاره نمود که از شهرتی دنیای برخوردارند. جالب است بدانید که بسیاری از غذاهای مکزیک، برگرفته از خوراک های سنتی ازتک ها و مردم مایا است که با ذائقه مردم اسپانیا نیز ترکیب شده است. به نظر می رسد که برای لذت بردن از اوقاتی که در این کشور دوست داشتنی سپری خواهد شد، دانستن نکاتی ظریف و البته مهم، بسیار کارآمد خواهد بود. در ادامه با بعضی از دانستنی جالب در خصوص این کشور همراه باشید.
1. پنیر Oaxacan
پنیر، یکی از مهم ترین مسائلی است که هر دنیاگرد در بدو ورود به این کشور با آن روبرو خواهد شد. پنیر Oaxacan یکی از شهرهای قدیمی و بزرگ مکزیک است، یکی از مشهورترین و پرمصرف ترین پنیرهایی است که در کشور مکزیک خواهید یافت. خوراکی که در طعم و مزه آن می توان شباهت بسیاری با پنیر موزارلا احساس کرد. مردم این سرزمین با استفاده از شیر گاو آن را تهیه نموده و در ظروف مخصوصی به صورت استوانه ای شکل، برای فروش آماده قرار می دهند. طعم و عطر آن به گونه ای است که گویا تولیدنمایندگان این ماده لذیذ و پرطرفدار، از جادویی حیرت انگیز استفاده نموده و چنین خوراکی خوش طعمی را بوجود آوردند. پنیری با کیفیتی بسیار عالی و طعمی شگفت انگیز که پیش از آن، طعم به یادماندنی آن را نچشیده اید.
2. صدای آواز پرندگان
شنیدن آواز زیبای پرندگان هنگام میل کردن صبحانه، یکی از مطلوب ترین اتفاقاتی است که هنگام حضور در مکزیک، با آن روبرو خواهید شد. تصور گاز زدن به تکه ای از اسنک خوشمزه پنیری یا نوشیدن فنجانی قهوه داغ و خوش عطر با گوش دادن به صدای پرهیاهوی کبک، در نوع خود آرامش بخش است و روزی زیبا را برای دنیاگردان به ارمغان خواهد آورد.
3. غذای خیابانی Tylauda
یکی دیگر از غذاهای خوشمزه و خیابانی در مکزیک که توجه هر علاقه مند به خوراکی های لذیذ را به خود جلب می نماید، غذای خیابانی Tylauda است که در بین مردم بسیار محبوب و پرطرفدار است. این ظرف غذای خوشمزه و بزرگ شبیه به پیتزا است و با موادی همانند گوشت کباب شده خوک یا گوسفند، حبوبات سیاه و از همه مهم تر پنیر خوش طعم Oaxacan تهیه می گردد. از ویژگی های این غذای دوست داشتنی، طبخ آن ها به روش کباب شدن روی زغال است که طعمی وسوسه انگیز را به آن می بخشد. زمانیکه پنیرهای روی Tylauda به همراه پنیرهای لایه های درونی آب گردد، این غذای خیابانی آماده سرو شدن است.
4. مرغ سوخاری (chicken fried)
عطر مرغ های کبابی و گوشت های طعم دار شده را که در یک ردیف داخل دستگاه کباب کن قرار دارند، می توان در بیشتر محله های مکزیک استشمام کرد. چرا که در بیشتر مغازه های غذا فروشی، مردم برای خریدن این خوراکی خوشمزه و اشتهاآور، صف کشیده اند.
5. ذرت (Corn)
یکی دیگر از خوراکی های خوشمزه که در مکزیک به دفعات با آن روبه رو خواهید شد، ذرت های کبابی است که عطر و بویی دلنشین دارد و دنیاگردان را به تست کردن مزه آن، وسوسه می نماید. در مکزیک ذرت ها را روی آتش قرار داده و اجازه می دهند تا به خوبی کباب گردد. صدای کباب شدن این خوراکی خوشمزه نیز در نوع خود اشتهاآور و مطبوع است. ذرت های کبابی در بیشتر خیابان های مکزیک به وسیله فروشندگان غذاهای خیابانی فروخته می گردد.
6. موزهای سوخاری (fried plantains)
قطعا میوه موز، یکی از دوست داشتنی ترین خوراکی هایی است که در دنیا وجود دارد و هواداران بسیاری را از آن خود نموده است. در کشور مکزیک، این میوه پرطرفدار را به روش دیگری نیز مصرف می نمایند که بسیار لذیذ و دلنشین است. آن ها موز را به دو نیم برش زده و در روغن داغ سرخ نموده و به مشتریان عرضه می نمایند. موزهای سوخاری خوراکی لذیذ و محبوبی است که در بیشتر منطقه ها مکزیک به وسیله فروشندگان خیابانی فروخته شده و مشتریان با میل کردن آن، طعمی خاطره انگیز را امتحان می نمایند.
7. شکلات (The chocolate)
یکی دیگر از خوراکی های محبوب در مکزیک، شکلات است که هواداران بسیاری دارد. البته نه از آن دسته شکلات هایی که در بسیاری از کشورها درون کاغذهای مجلل و زیبا با سلیقه ای تحسین برانگیز پیچیده شده و به قیمت های گران به فروش می رسد. بلکه در این کشور شکلات ها را به روش متفاوتی خواهید یافت. نوعی که می توان آن را برترین دانست و در بیشتر فروشگاه ها در دسترس است.
در مکزیک طبق سلیقه و ذائقه مشتری، به تهیه و آماده سازی شکلات می پردازند. شکلات ساز که معمولا خانم است، به درخواست و در مقابل دیدگان وی، به آسیاب کردن دانه های شکلات، مخلوط کردن با روغن کاکائو، اضافه کردن شکر و میزانی وانیل می پردازد و طبق نظر او شکلات را تهیه می نماید. می توان از میزان شکر کم کرد یا به میزان آن اضافه کرد. حتی می توان از شکلات ساز خواست تا وانیل کم تری استفاده کند یا حتی اصلا از هیچ شکری در تهیه شکلات، استفاده نکند. به هرحال همه چیز طبق خواسته مشتری است.
منبع: کجارو / buzzfeed.com