چگونه یک قوری را تمیز کنیم؟
به گزارش طفره، نظافت قوری به یکی از بزرگ ترین مسائل خانم ها تبدیل شده است. قوری ها، به علت قرار گرفتن مداوم در معرض آتش، تیره می شوند. وقتی قوری ها تیره و آهکی شوند، کاملا آزاردهنده است. پس چگونه قوری را تمیز کنیم؟ چگونه یک قوری تیره را جلا دهیم؟ در این مقاله روش های عملی تمیز کردن قوری در 1 دقیقه را به شما معرفی می کنیم. با ما همراه باشید.
روش هایی برای درخشش قوری های تیره شده
در ادامه با روش های کاربردی جلوگیری از تیره شدن قوری که یکی از بزرگترین مسائل خانم هاست با شما خواهیم بود. به خصوص اگر از آن دسته افرادی هستید که دائما قوری خود را روی اجاق گاز فراموش می نمایند، ممکن است از سوختن و تاریک شدن آن خسته شده باشید. شاید تمیز کردن قوری غیرممکن به نظر برسد؛ اما نگران نباشید! قوری های شما با روش هایی که اکنون ارائه می دهیم به خوبی می درخشند.
چه چیزی آهک را از قوری پاک می نماید؟
دم کردن چای موضوعی است که آسان به نظر می رسد؛ اما ترفندهای خود را دارد. اگر شما هم جزو کسانی هستید که می خواهید یک چای خوب بنوشید، بهتر است مراقب آهک به جا مانده در قوری باشید. آب بافتی گچی دارد و می تواند بر کیفیت کلی چای شما تأثیر منفی بگذارد. رسوب آهک در مایعات معلق مانده و باعث می شود که آب میزان زیادی بقایای گچ مانند داشته باشد. این امر حل شدن کامل چای در آب را سخت می نماید و در نتیجه طعم دار می شود.
برای حفظ برترین شرایط قوری و بهبود عملکرد آن، لازم است هر سه ماه یکبار تمیز کردن قوری را در دستور کار خود قرار دهید. اگر می خواهید آب ریخته شده در قوری تا حد امکان تمیز و بدون بو باشد، تمیز کردن منظم آن لازم است. برای لذت بردن از یک فنجان چای خوشمزه از یکی از روش های پاکسازی زیر بهره ببرید. این روش ها را می توان به طور کامل با محصولات موجود در خانه اعمال کرد و نیازی به محصولات حاوی مواد شیمیایی نیست.
قوری یکی از وسایل پرکاربرد آشپزخانه است. اگر تمیز کردن قوری به طور مرتب انجام نشود، ممکن است رسوب آهک داخل آن باقی بماند. بیشتر اوقات شما فقط زمانی متوجه تجمع می شوید که خیلی دیر شده است. بنابراین، مهم است که بدانید چگونه قوری خود را به برترین شکل تمیز کنید تا بتوانید با خیالی آسوده در یک قوری تمیز، چای درست کنید.
چگونه یک قوری را پولیش کنیم؟
هنگام تمیز کردن قوری بیشتر با مشکل تیره شدن دست و پنجه نرم می کنید. اگر از روش های مناسب استفاده نکنید، تمیز کردن قوری سوخته یا سیاه شده می تواند دردسرساز باشد. ماندن چای برای مدت طولانی در قوری و گاهی اوقات مواد شوینده باعث تیرگی و لک می شود. اگر قوری روی آتش فراموش شود، آب آن را تخلیه می نماید و می سوزد. در چنین حالتی ساختار قوری ها از بین رفته و باعث ایجاد تصاویر و بوهای نامطلوب می شود. این نه تنها بر طعم چای دم نموده تأثیر می گذارد؛ بلکه برای سلامتی شما نیز مضر است. خوشبختانه راه های طبیعی و عملی برای براق کردن قوری در خانه با استفاده از موادی مانند نمک لیمو، سرکه، جوش شیرین، تخم مرغ و پوست سیب زمینی وجود دارد.
با قدرت افسانه ای سرکه، قوری های شما مانند روز اول می شوند!
سرکه ماده ای بسیار موثر برای پولیش قوری است. برای تمیز کردن قوری با سرکه، میزانی سرکه به قوری خود اضافه کنید و حدود 15 دقیقه بجوشانید. سپس قوری را کاملا آبکشی کنید. پس از این فرآیند متوجه خواهید شد که قوری از شر لکه ها خلاص شده و به خوبی می درخشد.
نمک لیمو یک جایگزین عالی برای تمیز کردن قوری است!
اگر در خانه سرکه ندارید یا دوست ندارید از سرکه بهره ببرید، به جای آن نمک لیمو را امتحان کنید. نمک لیمو نیز روشی بسیار موثر برای از بین بردن لکه های روی قوری است. برای این کار 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک لیمو را در قوری بریزید و بگذارید 10 تا 15 دقیقه بجوشد. سپس قوری را خوب آبکشی کنید. پس از آن، می توانید مانند قبل، از قوری درخشان خود لذت ببرید.
قدرت ترکیب سرکه و جوش شیرین را تجربه کنید
یکی از موثرترین روش ها برای تمیز کردن سطوح داخلی و خارجی قوری های سوخته و سیاه شده و بازگرداندن درخشش سابق، ترکیب سرکه و جوش شیرین است. برای این کار، جوش شیرین و سرکه را در یک کاسه مخلوط کنید تا به قوام خمیری برسد. سپس سطوح داخلی و خارجی قوری خود را با یاری یک اسفنج ظرف شویی بمالید تا بدرخشد. پس از این فرآیند خواهید دید که قوری شما تمیز و بدون لکه است.
پوست سیب برای صیقل دادن قوری های استیل شما عالی است!
شگفت آور به نظر می رسد؛ اما استفاده از پوست سیب نیز یک روش بسیار موثر برای تمیز کردن قوری است. برای این کار، پوست سیب را در قوری ریخته و میزانی آب به آن اضافه کنید. سپس مخلوط حاصل را بجوشانید. بعد از جوش آمدن، بیشتر آب داخل قوری را بریزید. سپس قوری خود را با مالیدن آن با یاری اسفنج ظرفشویی جلا دهید.
پوست لیمو را امتحان کنید
با پولیش دادن از طریق پوست لیمو قوری های خود را به راحتی و به سرعت تمیز کنید. پوست لیمو بوی بد قوری را نیز از بین می برد. برای این کار ابتدا پوست لیمو را به قطعات کوچک برش دهید. سپس سطوح داخلی و خارجی قوری را با تکه های پوست لیمو خوب بمالید. بعد از شستشو قوری را بشویید. به همین راحتی!
با سنگ نمک و سرکه، قوری شما مانند روز اول می شود
روش دیگری که از طریق آن می توانید تمیز کردن قوری را با روش های طبیعی در منزل بدون هیچ مسئله ای انجام دهید، مخلوط سنگ نمک و سرکه است. ابتدا سنگ نمک و سرکه را داخل قوری ریخته و هم بزنید. سپس کاملا بجوشانید. بعد قوری را با اسفنج تمیز کنید. پس از این فرآیند شاهد خواهید بود که قوری از شر لکه ها خلاص شده و براق می شود. مخلوط سنگ نمک و سرکه در ضدعفونی کردن قوری نیز بسیار موثر خواهد بود.
چگونه آهک داخل قوری را تمیز کنیم؟
یک پارچه نرم را با سرکه سفید یا آب لیمو مرطوب کنید، سپس داخل قوری را پاک کنید. این کار بعضی از لکه ها از جمله زنگ زدگی را از بین برده و آن را ضد عفونی می نماید. برای لکه های کوچک می توان از جوش شیرین استفاده کرد. 3 قاشق چای خوری جوش شیرین را با یک قاشق چای خوری آب ترکیب کنید. میزان مساوی سرکه سفید و آب را بجوشانید تا بقایای داخل قوری پاک شود. اجاق گاز را خاموش کنید و منتظر بمانید. آبکشی نموده و در صورت لزوم تکرار نمایید تا داخل قوری تمیز شود. از قابلمه ای به میزان کافی بزرگ استفاده نمایید تا به راحتی داخل قوری جا شود.
وقتی آب به جوش آمد، اجاق گاز را خاموش کنید و یک چهارم قابلمه را با سرکه پر کنید. سرکه سفید برای نظافت بسیار بهتر است. وقتی سرکه را در قابلمه ریختید، قابلمه باید حدود سه چهارم پر باشد. کتری را در قابلمه قرار دهید و بگذارید یک شب بماند. این فرآیند داخل و خارج قوری را کاملا تمیز می نماید. اسید موجود در سرکه همراه با آب جوش بیشتر لکه ها را از کتری شما پاک می نماید. زمانی که قوری را در قابلمه می گذارید مطمئن شوید که در آب فرو رفته است. در صورت تمایل درب قابلمه را ببندید تا درب ظرف مدت بیشتری حرارت را در قابلمه نگه دارد. سپس قوری را خشک نموده و از آن بهره ببرید.
5/5 - (1 امتیاز)
منبع: اتاق