طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه جذاب و مقوی

به گزارش طفره، چایی، لقمه های پنیر و کره، قهوه با کمی شکر، نیمرو و املت، غذاهایی هستند که ما اغلب برای تنوع به عنوان صبحانه می خوریم؛ اما آیا این ها مواد مفید مورد نیاز را به بدن می رسانند؟ خبرنگاران زندگی طرز تهیه بلاندی را برایتان آورده است تا فیبر و پروتئین لازم بدن را تامین کند و تنوعی هم در برنامه غذایی باشد.

طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه جذاب و مقوی

مواد لازم:

  • 6 قاشق غذاخوری کره
  • 1 پیمانه بادام زمینی خرد شده
  • 1 پیمانه فندق خرد شده
  • 1 پیمانه گردو خرد شده
  • 3 چهارم پیمانه کره بادام زمینی
  • 1 دوم لیوان عسل
  • 2 قاشق غذاخوری تخم کتان آسیب شده
  • 2 قاشق چایی خوری وانیل
  • 1 قاشق چایی خوری نمک
  • 1 دوم قاشق غذاخوری بکینک پودر
  • 3 عدد تخم مرغ بزرگ

طرز تهیه و دستور پخت:

1. فر را از قبل تا 350 درجه گرم کنید. یک ظرف پخت 8 در 8 را برداشته و دیواره های داخلی آن را با روغن مایع چرب کنید.

2. یک کاغذ مومی بردارید و کف ظرف بخوابانید و از دو طرف به دیواره ها بچسبانید. آجیل ها را در 6 قاشق غذاخوری کره،بر حرارت کم تفت دهید تا 6 دقیقه کهرنگ کره قهوه ای شود و آن را کنار بگذارید.

3. حالا کره بادام زمینی، عسل، تخم کتان، وانیل، نمک و بکینگ پودر را تا یک دقیقه در تابه بهم بزنید تا مخلوط و طبخ شوند.

در این زمینه بخوانید

این 14 گزینه غذایی، التهاب را از بدن دور می کند

فوت و فن طبخ آلبالوپلو؛ غذایی که نمی شود از آن گذشت

4. حال این خمیر به دست آمده را با تخم مرغ ها مخلوط کنید و در ظرف چرب شده 8 در 8 پهن و یک دست کنید. بعد آجیل ها را اضافه کنید و باز هم روی مواد یک دست کنید.

5. در فر بگذارید تا مواد پف کنند و رویشان کمی طلایی شود. 16 تا 20 دقیقه بگذارید تا خنک شود و آن را قطعه قطعه کنید. این کیک را در یخچال نگه دارید و برای مصرف روزانه اگر خواستید آن را کمی گرم کنید.

منبع: بن آپوتیت

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 9 دی 1399 بروزرسانی: 9 دی 1399 گردآورنده: tafreh.ir شناسه مطلب: 11879

به "طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه جذاب و مقوی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بلاندی؛ یک صبحانه جذاب و مقوی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید