طرز تهیه نان خرمایی؛ لطیف و خوش عطر

به گزارش طفره، در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ قصد داریم طرز تهیه نان خرمایی را به شما آموزش دهیم که حتما باید امتحان کنید. این نان های خرمایی یک گزینه عالی برای میان وعده یا صبحانه در کنار یک استکان چای یا قهوه هستند که عطر و طعم بی نظیری دارند.

طرز تهیه نان خرمایی؛ لطیف و خوش عطر

مواد لازم

موادمیزان
آرد نان فانتزی200 گرم
مایه خمیر فورییک قاشق چای خوری
تخم مرغیک عدد کامل و یک عدد سفیده
شیریک چهارم پیمانه
شکر (یا عسل)دو قاشق غذاخوری(یا یک قاشق غذاخوری)
پودر هلنصف قاشق چای خوری
زعفران دم نموده غلیظیک قاشق غذاخوری
کره-
نمکبه میزان لازم
خرمایک پیمانه
گردونصف پیمانه
پودر هلنصف قاشق چای خوری
پودر دارچیننصف قاشق چای خوری
گلابیک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغیک عدد
زعفران دم نمودهیک قاشق چای خوری

مناسب: 8 نفر

زمان پخت: 60 دقیقه

طرز تهیه نان خرمایی

1.

برای درست کردن خمیر این نان خرمایی اول آرد نان فانتزی را با مایه خمیر فوری مخلوط کنید. مایعات نان خرمایی که شامل دو عدد تخم مرغ که یک زرده آن را برای رومال کنار بگذارید، شیر ولرم، شکر یا عسل است را باهم مخلوط نموده و به آرد اضافه کنید. خمیری که بدست می آید خمیر شلی نیست و به دست نمی چسبد. خمیر را کامل ورز دهید. این کار را می توانید هم با دست و هم با خمیر زن انجام دهید.

پودر هل و زعفران دم نموده غلیظ را هم به خمیر اضافه کنید. حالا طی دو مرحله کره هم دمای محیط را به خمیر خود اضافه کنید. نمک را هم در این مرحله به خمیر اضافه کنید. اگر خمیر را با دست ورز می دهید آن را مدام به سطح کار بکوبید. این کار یاری می نماید تا گلوتن آن سریعتر فعال گردد. با ورز دادن حالت کشسانی خمیر فعال می گردد و خمیری یک دست با سطح صاف بدست می آید. روی خمیر را بپوشانید و برای یک ساعت اجازه دهید در یک جای گرم حجم بگیرد و حجم آن دو برابر گردد.

2.

برای مواد میانی خرماها را از هسته جدا کنید. از هر نوع خرمایی می توانید بهره ببرید ولی بهتر است که از خرمای نرم و لطیف و گوشتی بهره ببرید. گردو، هل، پودر دارچین و گلاب را داخل میکسر بریزید و هم بزنید تا بافت آن خمیری و نرم گردد.

3.

احتیاجی نیست پف خمیر را بگیرید. خمیر را وزن کنید و به چهار چونه تقریبا 50 گرمی تقسیم کنید. روی چونه ها را بپوشانید و اجازه دهید 15 دقیقه استراحت نمایند تا راحتتر باز شوند. چونه ها را بعد از استراحت با یاری وردنه یا دست باز کنید و از مواد میانی داخل آن قرار دهید. سپس دور تا دور خمیر را روی هم بیاورید. دقت کنید که روی خمیر آرد نپاشید در این صورت لایه ها راحت بهم نمیچسبند. یک مدل فرم دهی دیگر هم به این صورت است که خمیر را یک میزان طویل تر باز کنید و از مواد میانی داخل آن قرار دهید و دو طرف خمیر را بهم بچسبانید. سپس برگردانید و با کاردک به قسمت های مساوی تقسیم کنید.

4.

خمیرهای فرم داده شده را سینی فر روی کاغذ نسوز بچینید. احتیاجی به چرب کردن نیست فقط میزانی فاصله بین شیرینی ها بدهید. با هر وسیله ای که دوست داشتید روی خمیر را طرح بزنید. قبل از تخمیر نهایی زرده تخم مرغ را به همراه زعفران مخلوط نموده و روی خمیرها رومال کنید. روی خمیرها را نیم ساعت بپوشانید و استراحت دهید تا حجم بگیرند تا در فر ترک نخورند. بعد از تخمیر نهایی و پف کردن خمیر احتیاج است دوباره رومال بزنید و کنجد یا سیاهدانه بپاشید. سپس نان خرمایی ها را داخل فری که از یک ساعت قبل با بالاترین حرارت داغ داغ کردید قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه تنظیم کنید و با فن روشن برای 15 دقیقه اجازه دهید زیر و روی نان رنگ بگیرد.

خبرنگاران مگ تَلِنت بستری برای کشف و پرورش، کسب عایدی و مشهور شدن استعدادهای فراوری محتوای ویدیویی است. بستری برای افرادی که توانایی ساختن انواع ویدیو را برای خبرنگاران در استاندارد حرفه ای محتوا و تصویر دارند. افراد حاضر در پروژه تَلِنت، با ساختن ویدیو برای خبرنگاران ، به طور مستقیم از خبرنگاران کسب عایدی می نمایند.

خبرنگاران به سادگی امکان دسترسی به کالا را برای افرادی که توانایی ویدیوسازی حرفه ای دارند، فراهم می نماید. اگر فکر می کنید استعداد، توانایی، امکانات، انگیزه و اشتیاق ویدیوسازی دارید، به خبرنگاران مگ تَلِنت بپیوندید.

برای کسب اطلاعات بیشتر روی دکمه زیر کلیک کنید.

منبع: دیجیکالا مگ
انتشار: 14 اردیبهشت 1404 بروزرسانی: 14 اردیبهشت 1404 گردآورنده: tafreh.ir شناسه مطلب: 27497

به "طرز تهیه نان خرمایی؛ لطیف و خوش عطر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه نان خرمایی؛ لطیف و خوش عطر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید