توانایی حس کردن میدان مغناطیسی زمین با پوست الکترونیکی

به گزارش طفره، ایسنا نوشت: پرندگان و بسیاری از حیوانات دیگر قادر به درک میدان مغناطیسی زمین هستند و این توانایی آنها را قادر به جهت یابی در سراسر دنیا می نماید.

توانایی حس کردن میدان مغناطیسی زمین با پوست الکترونیکی

دانشمندان آزمایشگاه تحقیقاتی(HZDR) شهر درسدن، آلمان، موفق به ایجاد یک پوست الکترونیکی شده اند که این پوست الکترونیکی انسان ها را نیز همانند پرندگان و بسیاری از حیوانات دیگر قادر به درک میدان مغناطیسی زمین می نماید. این فناوری جدید ممکن است به افراد نابینا یاری کند تا بتوانند به راحتی راه بروند و همچنین برای افراد دارای سرگیجه و در مسائل جهت یابی نیز مفید است. علاوه بر این از فناوری مذکور می توان به عنوان یک روش بصری برای ارتباط با رایانه ها، محیط های مجازی و واقعیت افزوده و کنترل تجهیزات رباتیک استفاده نمود.

پوست الکترونیکی شامل یک فویل پلیمری با حسگرهای مغناطیسی حساس است این حسگرها قادر به شناسایی میدان مغناطیسی زمین هستند. پوست الکترونیکی بسیار انعطاف پذیر است و بنابراین می توان آن را به دست یا سایر قسمت های بدن متصل کرد.

هر یک از دو قطب میدان مغناطیس زمین را قطب مغناطیسی می نامند. قطب شمال میدان مغناطیسی در آمریکای شمالی و قطب جنوب آن در منطقه قطب جنوب واقع شده اند. قطب های مغناطیسی به طور ثابت در یک نقطه قرار ندارند و به تدریج تغییر مکان می دهند.

محل قطب مغناطیسی شمال در سال 1997 در نزدیکی جزیره الف رینگنس(Ellef Ringnes) واقع در کانادا به مختصات 104 درجه باختری و 79 درجه شمالی قرار داشته است و موقعیت قطب جنوب آن در سال 1995، در طول جغرافیایی 108 درجه شرقی و عرض جغرافیایی 79 درجه جنوبی، در جنوبگان(Antarctica) قرار داشته است. بزرگی میدان مغناطیسی در سطح زمین بین 25 تا 65 میکرو تسلا است.

گام های بعدی مطالعه پژوهشگران ادغام قابلیت این حسگر با فناوری های دیگر برای استفاده عملی از سنسور جدید است.

به لطف این فناوری به زودی افراد نابینا می توانند با آرامش و مستقل پیاده روی نمایند.

5656

منبع: خبرآنلاین
انتشار: 18 فروردین 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: tafreh.ir شناسه مطلب: 864

به "توانایی حس کردن میدان مغناطیسی زمین با پوست الکترونیکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "توانایی حس کردن میدان مغناطیسی زمین با پوست الکترونیکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید