آیا مصرف کاکائو می تواند از پیر شدن جلوگیری کند؟

به گزارش طفره، پژوهشگران آمریکایی در آنالیز نو خود سعی دارند نقش کاکائو را در کاهش پیری به دقت ارزیابی نمایند و یک پاسخ قطعی در این مورد ارائه دهند.

آیا مصرف کاکائو می تواند از پیر شدن جلوگیری کند؟

به گزارش خبرنگاران و به نقل از وب سایت رسمی دانشگاه آگوستا (Augusta University)، این موضوع که آیا مصرف کاکائو که سرشار از آنتی اکسیدان های قوی است، از سلول های ما در برابر آسیب ها محافظت می نماید یا خیر، پرسشی است که دانشمندان می خواهند به طور قطعی به آن پاسخ دهند.

به گفته دکتر یانبین دانگ (Yanbin Dong)، متخصص ژنتیک و قلب کالج پزشکی جورجیا (MCG)، آنها پاسخ خود را در خون 600 شخص 60 سال به بالا جستجو می نمایند که در بزرگترین آزمایشی شرکت نموده که تا به امروز برای ارزیابی تاثیر کاکائو و یک مولتی ویتامین متداول در کاهش خطر بیماری های قلبی، سکته، سرطان و سایر بیماری ها صورت گرفته است.

پژوهشگران در این آزمایش موسوم به COSMOS، داده های مربوط به 21444 زن و مرد را جمع آوری کردند تا تاثیر کاکائو و مولتی ویتامین را بر مسائل متداول سلامتی که با بالا رفتن سن افزایش می یابند، آنالیز نمایند.

دانگ به تازگی، سه میلیون دلار از موسسه ملی سلامت (NIH) دریافت نموده است تا تجزیه و تحلیل دقیقی را در خصوص عوامل التهابی و تغییرات ژنتیکی مرتبط با پیری انجام دهد و به آنالیز این موضوع بپردازد که آیا مصرف کاکائو می تواند این عوامل را کاهش دهد یا خیر.

دانگ گفت: محصولات تولیدشده با کاکائو، به خاطر افزایش تقاضا و علاقه به ویژگی ضد پیری آنها، به مواد غذایی پرمصرفی تبدیل شده اند.

اگرچه در کشت سلولی، مدل های حیوانی و حتی بعضی از پژوهش های انسانی، شواهدی در خصوص قدرت ضد التهابی کاکائو وجود دارد اما هنوز آزمایش های تصادفی در مقیاس گسترده انجام نشده اند. در خصوص این موضوع باید پژوهش های علمی انجام شوند که در آنها، تعداد زیادی از شرکت نمایندگان به طور تصادفی دارونما یا درمان متفاوتی را دریافت می نمایند.

دانگ گفت: شواهد محکمی وجود ندارد که نشان دهد مولتی ویتامین ها که متداول ترین انواع مکمل ها هستند و ارتباط گسترده ای با کاهش خطر سرطان دارند، در این زمینه سودمند باشند.

وی اضافه نمود: باید شواهد علمی محکمی پشت آن گزینه ای وجود داشته باشد که ما برای بهبود سلامت خود انتخاب می کنیم. ما قصد داریم این موضوع را اثبات یا رد کنیم. آزمایش COSMOS به ما امکان می دهد تا این کار را انجام دهیم.

دانگ و همکارانش در این پژوهش، افزایش سن و سن بیولوژیکی را به طور خاص مورد آنالیز قرار می دهند. سن بیولوژیکی به جای در نظر گرفتن سال تولد، عوامل مهمی مانند ژنتیک و سبک زندگی را در نظر می گیرد که بر عملکرد و سلامتی اثر می گذارند. پژوهشگران قصد دارند اقدامات بیشتری مانند آزمایش فشار خون و آنالیز عملکرد شناختی را در خصوص پیری انجام دهند.

دانگ طی آزمایش COSMOS، عوامل مهم پیش التهابی و ضد التهابی را در خون شرکت نمایندگانی که کاکائو، مولتی ویتامین یا هر دو را مصرف می نمایند، مورد آنالیز قرار خواهد داد. بعلاوه قرار است که دانگ، تجزیه و تحلیل ژنتیکی پیچیده و گسترده ای را در ارتباط با افزایش سن انجام دهد.

فرضیه اصلی پژوهشگران این است که مکمل کاکائو می تواند پیری و التهاب را کاهش دهد و در نتیجه به کاهش بیماری های قلبی-عروقی هم یاری کند که در 65 سالگی به بالا شیوع می یابند.

شکلات تلخ معمولا به خاطر مزایای آن برای سلامتی، به اسم یک منبع خوب و طبیعی از آنتی اکسیدان در نظر گرفته می گردد. به گفته دانگ، مصرف شکلات تلخ می تواند به کاهش کلسترول، فشار خون و افت شناختی و بعلاوه افزایش واکنش ایمنی نسبت به مهاجمانی مانند کروناویروس یاری کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 27 شهریور 1400 بروزرسانی: 27 شهریور 1400 گردآورنده: tafreh.ir شناسه مطلب: 15923

به "آیا مصرف کاکائو می تواند از پیر شدن جلوگیری کند؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آیا مصرف کاکائو می تواند از پیر شدن جلوگیری کند؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید